living & working in wider awareness!

AKTUELLT!

Önskar du ha nära tillgång till meditationsstunder mitt i stan & mitt på dan? En ny meditations-oas öppnar i december. Besök studion Mind Story på Regeringsgatan 83, öppet 7.30-18, mån-fred.

Jag kommer till en början att ha 3 klasser på tisdagar. Första tillfället 17 dec kl 11.30, 12.15 eller 13.00

VÄLKOMMEN!

 

VIKER DU TID FÖR DINA VISIONER OM LIVET, HÄLSAN, KLIMATFÖRÄNDRINGEN... ?

HAR DU KRAFTFULLA VISIONER?

VILKEN VÄRLD ÖNSKAR DU DIG SJÄLV OCH KOMMANDE GENERATIONER?

KÄNNER DU EFTER HUR DU MÅR I DESSA OVISSA TIDER?

ÖNSKAR DU MER KRAFT OCH LUST ATT AGERA FÖR DET DU MEST BRYR DIG OM?

HAR DU KOLL PÅ DETTA ELLER FÖRSÖKER DU BLUNDA - ELLER KANSKE FÅR HÄLSOÅNGEST OCH KLIMATSORG...?

Hur mår man bra själv utan att stänga av hjärtat, inför allt svårt som nu händer i vår värld? Existentiella problem är sällan något vi välkomnar i våra liv, Men nu är livet på glid för oss, klimatet ändras snabbt och vi har ett livsstils-, hälso- och kulturproblem mer än bara miljöproblem framför oss. Många vill agera men inte tillräckligt många, de flesta av oss vet inte vad vi kan göra mer, och ser våra barn och ungdomar arga, sorgsna eller fulla av frågor om sin egen framtid på jorden. Är du en som tänker men inte vet vad du ska göra, en som känner men orkar inte ta in mer, och märker hur en verklighet vi inte vill ha ändå knackar på. Hur förhåller man sig då? till stegrande problem i samhället och inte tappar lusten att göra nåt själv. utan att tappa hoppet av alla dystra rapporter. Vi kan nog släppa att det kommer att försvinna av sig själv, eller att någon annan ska ta hand om allt. Det är vi själva som behöver hitta nya lösningar som leder till bättre livsvillkor och en framtid vi vill ha.

Vill du vara delaktig i en vacker vision för ditt och allt liv i vår värld, för kommande generationer?

Jag erbjuder flera program framöver, samt som coach och samtalspartner, för att facilitera dialoger, sessioner, föredrag och workshops för att vi ska komma förbi det som hindrar oss att ta tag i våra liv, att skapa och förbättra.

JULERBJUDANDE!

GRATIS PROVA PÅ!

&

5 banbrytande sessioner

"NYA BANOR-NYA VANOR"! >>

Några platser kvar!

GRATIS E-BOK!

LADD NER DITT EXEMPLAR

DIREKT

HÄR >

 

Jag hjälper dig att hitta kärnan och komma bortom det som håller ditt liv tillbaka just nu, professionellt såväl som privat.

 

Du får hitta överblicken, jag ger klara och kärnfulla speglingar samt vägledning och lära dig metoder för att ta nästa dig till nästa nivå och finna dina steg och grunden till välmående och skaparkraft.

För dig som vill lära dig mer om hur du kan vara den förnyande kraften, och din egen magi, att tjäna ditt liv, din business, dina relationer kan du boka sessioner, samt lära dig transformerande förhållningssätt och metoder på de kurser och workshops jag erbjuder.

"I highly recommend Kristina as an incisive and intuitive coach and facilitator who brings tremendous results in terms of personal transformation to her clients. She engages in personal transformation with great courage and sensitivity.”

– Peter Fenner, Ph.D. Founder Timeless Wisdom, Awareness Facilitator & Leading Nondual Coach

 
KONTAKT

Har du frågor, vill bli uppdaterad, få erbjudanden och information?

Välkommen att skicka in dina uppgifter här nedan:

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now