- your wellness mindset guide -

Program och vägledning för personlig och professionell utveckling och välbefinnande.

 Hur ser din tillvaro ut? Vilka utmaningar har du?

Känner du yes-jippie inför nya året 2021? ...eller en oro, ett svagt motstånd, en trötthet smyger sig på igen när vi går in i fler och fler "nödlägen"? Många av oss kan inte umgås eller ses och det är verkligen oroligt för flertalet på olika plan.

Det behöver egentligen inte vara så svårt att slappna av, skapa klarhet och mobilisera psykologisk styrka ...och ändå... så känner vi motstånd mot det som hjälper oss mest av allt, att stanna upp en stund och finna en medveten närvaro. Men hur kan vi påminna oss, och kommer du förbi dessa invanda hindren?

Meditation är jätteeffektivt för att klarna och få kraft, och bygger upp din egen inre guidning, trygghet, healing, och ett inre ledarskap.

  

Hur har hemma jobbandet eller hemma-sittandet skapat förändringar i ditt liv, för din familj och på ditt jobb?

Går du igenom någon slags kris nu, som en separation, förlorat ditt jobb, anhöriga som du stöttar mycket, kämpar med ohälsa mentalt eller i kroppen?

Är du i behov av stress-verktyg?

Vad behöver du för ditt emotionella välbefinnande, finna klarhet, behålla din centrering?

Du kan även få mer stöd för din egen återhämtning, och utveckling privat eller i ditt jobb.

Jag vägleder människor vidare i sina liv, med meditationskurser, såväl som i privata samtal.

Det kan vara coachande eller mer terapeutiska samtal, både i privata angelägenheter och med utvecklingsstöd för ledare och chefer.

Varmt välkommen för en kostnadsfri session!

 

Jag hjälper dig att hitta kärnan och komma bortom det som håller ditt liv tillbaka just nu, professionellt såväl som privat.

 

Du får hitta överblicken, jag ger klara och kärnfulla speglingar samt vägledning och lära dig metoder för att ta nästa dig till nästa nivå och finna dina steg och grunden till välmående och skaparkraft.

För dig som vill lära dig mer om hur du kan vara den förnyande kraften, och din egen magi, att tjäna ditt liv, din business, dina relationer kan du boka sessioner, samt lära dig transformerande förhållningssätt och metoder på de kurser och workshops jag erbjuder.

"I highly recommend Kristina as an incisive and intuitive coach and facilitator who brings tremendous results in terms of personal transformation to her clients. She engages in personal transformation with great courage and sensitivity.”

– Peter Fenner, Ph.D. Founder Timeless Wisdom, Awareness Facilitator & Leading Nondual Coach

 

GRATIS E-BOK!

LADD NER DITT EXEMPLAR

DIREKT

HÄR >