top of page
Spring Branches

- manifesting a new bright life  -

Program och vägledning för personlig och professionell utveckling och välbefinnande.

ANMÄL DIG NU
ANMÄL DIG NU

HÖSTENS Meditationsgrupp. Klicka för mer info >>

press to zoom
Energy-Management
Energy-Management

ERBJUDANDE NU!

press to zoom

 Hur ser din tillvaro ut? Vilka utmaningar har du?

Känner du yes-jippie inför hösten? Har du mål och visioner du längtar efter att förverkliga... eller tvivlar du, bär du på en oro, ett svagt motstånd, en trötthet smyger sig på igen när semestern är över och vardagen kliver in. Vi lever i en tid av osäkra besked. Ska det bli  fler "nödlägen? Vad ska jag rätta mig efter? Vad händer mina nära och kära? Kan jag behålla jobbet, hälsan, livsstilen osv? 

 

Många jag möter längtar efter något mer. Ofta handlar det om en brist på mening, eller att använda sig själv och sina förmågor mycket mer och bättre än de gjort hittills. Det språnget är det många som vill ta nu, att hitta och välja att leva efter sitt hjärta, att välja det liv som är mest meningsfullt, uttrycka sitt livssyfte. Hur vågar vi välja bort det vi inte längre mår bra av, utan att styras för mycket av vad andra ska tycka, oro för framtiden osv. Det är absolut möjligt om vi arbetar med att stärka och stödja vår inre utveckling. Det är denna sorts val som inte bara berikar dig, det för också mänskligheten vidare.

Det behöver egentligen inte vara så svårt att hitta den inre guidningen, centrera sig, slappna av, skapa klarhet och mobilisera psykologisk styrka ...och ändå... så känner vi motstånd mot det som hjälper oss mest av allt, att stanna upp en stund och finna en medveten närvaro. Men hur kan vi påminna oss, och kommer du förbi dessa invanda hindren ?

Jag hjälper till med att stärka dig inifrån och ut. Jag arbetar både med privatpersoner och i professionella sammanhang.

Önskar du förstå mer vad det kan ge dig så kan du boka in en gratis session. Jag hjälper dig att få mer klarhet över din situation och riktning.

Alla kan skapa mer av vad vi önskar i våra liv!

  

Vill du skapa en förändring i ditt liv, för din familj, i arbetet?

Är du pressad av livssituationen? Eller står du inför att våga och sätta igång en expansion eller nystart? 

Vad behöver du för din professionella situation, ditt emotionella välbefinnande?

Vill du ha rätt verktyg, och stöd för din egen återhämtning och utveckling privat eller i ditt jobb?

Jag har varit mentor och vägledare till tusentals människor att komma vidare i sina liv, att läkas, hitta sin utveckling, växa som människa, som förälder, i en ledarroll osv.

Du kan välja coachande utvecklingsprogram eller mer läkande och terapeutiska samtal. Läs mer här

 

Jag möter dig där du står.

Boka en kostnadsfri session för mer klarhet >>

Gåva

Jag hjälper dig att hitta kärnan och komma bortom det som håller ditt liv tillbaka just nu, professionellt såväl som privat.

 

Du får hitta överblicken, jag ger klara och kärnfulla speglingar samt vägledning och lära dig metoder för att ta nästa dig till nästa nivå och finna dina steg och grunden till välmående och skaparkraft.

För dig som vill lära dig mer om hur du kan vara den förnyande kraften, och din egen magi, att tjäna ditt liv, din business, dina relationer kan du boka sessioner, samt lära dig transformerande förhållningssätt och metoder på de kurser och workshops jag erbjuder.

"I highly recommend Kristina as an incisive and intuitive coach and facilitator who brings tremendous results in terms of personal transformation to her clients. She engages in personal transformation with great courage and sensitivity.”

– Peter Fenner, Ph.D. Founder Timeless Wisdom, Awareness Facilitator & Leading Nondual Coach

Kontakt

GRATIS E-BOK!

LADD NER DITT EXEMPLAR

DIREKT

HÄR >

bottom of page