Transformera resultaten!

EGNA VÄGENS LEDARSKAP

INDIVIDUELL LEDARUTVECKLING

Hitta din unika strategi. Vårt program är byggt på en unik metodik, och det vinnande paketet innehåller 8 sessioner över 4-6 månader + du får en tjock och rik Workbook "Kraften i den egna vägens ledarskap"

Önskar du en ny plan för dina drömmar och framgång? Då är detta programmet för dig. Du får se nya resultat genom att jobba med dina egna resurser i din vardag för att blomstra som ledare. Programmet hjälper dig att transformera inre hinder, hitta ett expandera synsätt (mindset) på din situation och att skapa din unika formel för de resultat och det du drömmer om. Läs mer om Egna vägens ledarskap här >>

MINDFULNESS 8-veckorskurser

Människors som vill skapa underverk kan ofta stressa och pressa på extra om de får motgång, men söker ofta nå de nya resultaten med invanda beteendena.

Varför inte ompröva och lyckas, men med nya vanor och insikter?

Detta forskningsbaserade, väl beprövade MBSR-programmet är för att öka välbefinnandet och minska stress, frigöra kraft i psyke och kropp.

Upplägg: 8 lektioner för grupper mellan 6-24 deltagare.

För er som söker att minska stress och hitta bästa verktygen för att hitta balans i jobb och privatliv, samt bygga upp hälsan, en hållbar levnadsstil och inte minst att hålla kraften och göra underverk på jobbet.

AKTIVT HOPP  - KURSER

Vi ser nu många växande kriser i samhället, och det är lätt att bli överväldigad, känna hopplöshet eller stänga av.

- Vad vill Du bidra med för att bistå din omvärld, och hur finner du kraft och hopp för det?

Vi följer en metodik (skapad av Joanna Macy) som möter de kriser och utmaningar vi ser växa i samhället. Programmet beskrivs i boken Active Hope – How to face the mess we are in without going crazy.” Processen hjälper dig/er att hämta kraft och mobilisera energi och inspiration för ökat  engagemang i samhället, för miljön och de gemensamma livsvillkoren.

 

Hittills har vi genomfört 6 helgworkshops, senast i Växjö 22-23 november 2019. Och en heldag i Nacka hösten 2020.

Aktuella datum, info - läs mer här >>