Privata sessioner - terapi eller coaching

VÄLJ MELLAN PROGRAM FÖR PRIVATA LIVSFRÅGOR ELLER PROFESSIONELL COACHING KRING DIN BUSINESS ELLER LEDARSKAP.

Är du redo för att ta steg till nästa nivå, steg för det du tror mest på och ge dig själv mer utrymme att titta lite djupare på dina frågor, och blomstra i dig själv och ditt liv eller din business.

 

BOKA ETT KOSTNADSFRITT SAMTAL/INTRO-SESSION om du vill veta mer. Jag arbetar med både coachingprocesser och terapi. >> Boka

Jag hjälper till med klara speglingar på hur du kliver bortom det som håller ditt liv tillbaka, och visar hur du kan leva friare i din livssituation.

Du får insikt kring din essentiella potential och utmaningar, och hjälp att komma i synergi med dina inre möjligheter och skapande i relation till din omvärld och livssituation.

  • Behöver du reda ut något i ditt liv, din roll eller företagande?

  • Vill du lyckas mycket bättre med något?

  • Har du en situation eller relation som tar kraft och bekymrar dig?

  • Önskar du mera känslobalans, lugn i sinnet, och energi för livet?

Utveckling är ökad medvetenhet. Alla har medvetenhet, som vi kan expandera och dra kraft från. Inom psykosyntesen, som jag arbetar med, så säger man "bli den du är". Jag tar det ännu ett steg till "var den du är". Våra inre resurser att möta livet på finns redan och går att hitta och vässa på olika sätt.

Första introduktionssamtalet med mig är alltid kostnadsfritt!

När du sen väljer att gå vidare finns flera möjligheter:

- psykosyntesterapi

- livscoaching

- ledarutvecklingsprogram se även egnavagen.se

- "soul clearing" själs-balanseringar

Jag finns som din support under hela tiden vi har kontakt.

 

Grundpaketet för individuella samtal är 6 timmar över 2-6 månader.

Intro-sessionerna sker via Skype eller telefon. Vi kan också träffas om du bor i Stockholm. Du kan sen välja om du vill fortsätta så eller träffas IRL.

Jag bokar fn in klienter och kunder både online eller i privata praktiken i Katarinahuset, Eastmansvägen 35, 1 tr i Stockholm. (T-Odenplan eller Sankt Eriksplan)