Medgrupp_höst2021.PNG

MEDITATIONSGRUPP HÖSTEN 2021

- berika ditt liv med meditation -

Lys upp din verklighet!

 

ATT GENOMLYSA LIVET MED ÖKAD MEDVETENHET

Hur kan vi skapa mer harmoni och en ljus upplevelse trots en orolig tid och stressig upplevelse i omvärlden. Det enklaste och mest tillfredsställande är att anknyta till medvetandet och de inre resurserna vi bär på. Meditation kan hjälpa oss öka och behålla den kontakten, med riktning och grundning i vardagen.

 

Det vi kan lära oss är också att transformera upplevelsen av negativa emotioner till mer positiva känslotillstånd. Att ge utrymme till mer hjärtfokuserad närvaro och på så vis lugna ner nervsystemet, är som en inre varm kram som synliggör skönheten inom oss, och frigör oss ur tyngd och livets bråte.

Meditation hjälper oss med så mycket om vi är regelbundna. Det är vanan att stanna upp, att vara medveten, som ger de här gynnsamma effekterna i allt vi gör.

Att meditera i en gruppgemenskap är inte bara väldigt trevligt, det kan kännas som en trygghet, och ökar vårt lärande samt stödjer en djupare naturlig förändring i oss alla. Kom med, för att bara njuta av stilla stunder tillsammans, och samtidigt passa på att få en egen utveckling i den situation du nu har.

Kristina guidar meditationer för ökad klarhet och kontakt med den du är. Övningarna hjälper till att etablera medveten närvaro, inre stabilitet och frihet.

Varje gång blir det även tid till att få kort undervisning, ställa frågor och dela era erfarenheter med varandra också.

Sessionerna spelas in så du kan lyssna på dem när du vill efteråt om du skulle missa en morgon.

Alla är välkomna till denna grupp. Det kan vara bra om du har någon meditationserfarenhet.

Varmt välkommen!

woman-blanket.jpg

Onlinekurs - vi ses via Zoom!


6 söndagsmornar under hösten.
Söndagsmornar kl 8.30-10.30
Datum: 12/9, 26/9, 10/10, 24/10, 7/11, 21/11

Pris: 1350:-


Du får ta del av en serie meditationer med rådgivning, påfyllning och möjlighet att meditera med andra
Sessionerna spelas in så du kan lyssna på dem när du vill efteråt om du skulle missa en morgon.

Vad tycker tidigare deltagare om den här kursen?

“Kristina var bra som vanligt. ”

"Jag gillade att Kristina förklarade djupare om meditation och vad som händer än vad jag är van vid.

Klar och tydlig guidning.

"Kristina har djup kunskap att guida och vara lyhörd på var gruppen befinner sig. "

Uttalanden från senaste utvärderingen augusti 2020

"Jag hade kommit av mig med att meditera, och kursen gav mig mycket mer än jag förväntat, samt en kick att komma igång."

"Jag hade kommit av mig med att meditera, och kursen gav mig mycket mer än jag förväntat, samt en kick att komma igång."

"Bra att jag fått verktyg att se saker från nya perspektiv."

"Bäst var att få kontakt med andra, och hjälp att börja med meditation, att förstå hur man kan använda meditation."

"Jag vill gå fler kurser för det gav så mycket"

"Det var djupgående meditationer som jag fick inspelade och med mig att upprepa framåt. De var också mycket användbara, mitt i prick för vad jag behövde.

Bra med mellanrum mellan gångerna. Bra tid."

"Bra sammansättning på teman. Bra att få inspelningar, en viktig förutsättning för att komma vidare själv.

OM KRISTINA

IMG_2138.JPG

Kristina är en erfaren meditations- och mindfulnesslärare, psykosyntesterapeut och ledarutvecklare. Hennes engagemang är att bidra till ett inre ledarskap och aktivt hopp i en värld som krisar nu. Att vi ska ta vara på möjligheterna vi har med att öka vår medvetenhet och medkänsla för oss själva och vår värld.

 

Hon har handlett tusentals människor till minskad stress och ökat välbefinnande i sin vardag och i sitt arbete i programmet Mindfulnessbaserad stressreduktion(MBSR). Kristinas klarsynthet och djupa vägledning gör att både metodiken och förhållningsättet är lätt att ta till sig och byggas vidare på för såväl nybörjaren som den erfarne meditatören.

 

Kristina är konsult inom omställningfrågor, samt nondual coach och transformative leadership facilitator och är grundaren till Mindfulness Guide Training, driver Beyondfulness.com och är medförfattare till den omfattande ledarutvecklingsboken "Kraften i den egna vägens ledarskap-Workbook."