mod&mening2022.PNG

MEDITATIONSGRUPP

VINTERN 2022

- leva med mod och mening -

Att mobilisera mod och känna mening!

ATT EXPANDERA DINA MÖJLIGHETER MED ÖKAD MEDVETENHET

TILLIT & TRYGGHET

Handlar om att stå i inre harmoni, vad som än händer i vår livssituation. Är vi i balans även om det blåser upp konflikter eller uppstår svårigheter kan vi göra bedömningar vad som är det bästa mest skonsamma agerandet.

Hur kan vi då skapa mer harmoni och en ljus i vårt inre, i vår upplevelse trots att vi lever i en orolig tid och kriser i vår egen situation eller omvärlden. Det enklaste och mest tillfredsställande är att anknyta till medvetandet och de inre resurserna vi bär på. Meditation kan hjälpa oss öka och behålla den kontakten, med riktning och grundning i vardagen.

MENINGSFULLA VAL

Vill vi välja en annan tillvaro, ett meningsfullt liv vi ännu inte kunnat skapa, behöver vi också ha en annan upplevelse behöver vi ha en klarhet och medvetenhet som gör att vi kan lyfta oss ur reaktionerna från och släppa taget om det förflutna. Det vi kan lära oss är också att transformera upplevelsen av negativa emotioner till mer positiva känslotillstånd. Att ge utrymme till mer klarhet i sinnet och hjärtfokuserad närvaro och på så vis lugna ner nervsystemet. Vi står då stabila och flexibla, och intuition och instinkt ger oss vägledning vi kan lära oss uppfatta och uppskatta.

Meditation hjälper oss också vara lugnet i stormen för andra, nära och kära som behöver få relation till sin inre trygghet. Det är vanan att stanna upp, att vara medveten, att vidga sinnet bortom reaktionerna som gör oss kreativa istället för destruktiva i nästa steg.

Att meditera i en gruppgemenskap är inte bara trevligt, det bildar även en trygghet, och ökar vårt lärande samt stödjer en djupare naturlig insikt och förändring i oss alla.

Kom med, för att bara njuta av stilla stunder tillsammans, och samtidigt passa på att få en egen utveckling i den situation du nu har.

Kristina guidar meditationer för ökad klarhet och kontakt med den du är. Övningarna hjälper till att etablera medveten närvaro, inre stabilitet, frihet och trygghet att stå i det ovissa.

Varje gång blir det även tid till att få kort undervisning, ställa frågor och dela era erfarenheter med varandra också.

Sessionerna spelas in så du kan lyssna på dem när du vill efteråt om du skulle missa en morgon.

Alla är välkomna till denna grupp. Det kan vara bra om du har någon meditationserfarenhet.

Varmt välkommen!

Screenshot_2021-01-10 Wix Website Editor.png

Onlinekurs - vi ses via Zoom!


6 söndagsmornar under jan-mars 2022.
Söndagsmornar kl 8.30-10.30

Datum: 16/1, 30/1, 13/2, 27/2, 13/3, 27/3

Pris: 1350:-

 

OBS! Early bird pris 1100:- innan 29/12
 

Du får ta del av en serie meditationer med rådgivning, påfyllning och möjlighet att meditera med andra
Sessionerna spelas in så du kan lyssna på dem när du vill efteråt om du skulle missa en morgon.

Vad tycker tidigare deltagare om den här kursen?

“Kristina var bra som vanligt. ”

"Jag gillade att Kristina förklarade djupare om meditation och vad som händer än vad jag är van vid.

Klar och tydlig guidning.

"Kristina har djup kunskap att guida och vara lyhörd på var gruppen befinner sig. "

”Meditationen har hjälpt mig centrera mig och behålla lugnet i en fas av sjukdom och stor ovisshet.”

”Det finns något mer att hämta med meditation är bara att bli mer närvarande. Jag har fått en ny kraft i mig själv och i livet.”

Uttalanden från senaste utvärderingen våren 2021

"Jag hade kommit av mig med att meditera, och kursen gav mig mycket mer än jag förväntat, samt en kick att komma igång."

"Jag hade kommit av mig med att meditera, och kursen gav mig mycket mer än jag förväntat, samt en kick att komma igång."

”Det har varit fantastiskt! Nu kan jag känna ett inre hopp och hitta min kärna trots allt som förändras mycket smidigare."

 

Bra att jag fått verktyg att se saker från nya perspektiv."

"Bäst var att få kontakt med andra, och hjälp att börja med meditation, att förstå hur man kan använda meditation."

"Jag vill gå fler kurser för det gav så mycket"

"Det var djupgående meditationer som jag fick inspelade och med mig att upprepa framåt. De var också mycket användbara, mitt i prick för vad jag behövde.

Bra med mellanrum mellan gångerna. Bra tid."

"Bra sammansättning på teman. Bra att få inspelningar, en viktig förutsättning för att komma vidare själv.

OM KRISTINA

KL_vinter2021.jpg

Kristina är en modern mystiker, med rötterna både i jorden och i kosmos. Hon är en erfaren meditations- och mindfulnesslärare, psykosyntesterapeut och ledarutvecklare. Hennes engagemang är att bidra till ett inre ledarskap och aktivt hopp i en värld som krisar nu. Att vi ska ta vara på möjligheterna vi har med att öka vår medvetenhet och medkänsla för oss själva och vår värld.

Hon har handlett tusentals människor till minskad stress och ökat välbefinnande i sin vardag och i sitt arbete i programmet Mindfulnessbaserad stressreduktion(MBSR). Kristinas klarsynthet och djupa vägledning gör att både metodiken och förhållningsättet är lätt att ta till sig och byggas vidare på för såväl nybörjaren som den erfarne meditatören.

 

Kristina är konsult inom omställningfrågor, samt nondual coach och transformative leadership facilitator och är grundaren till Mindfulness Guide Training, driver Beyondfulness.com och är medförfattare till den omfattande ledarutvecklingsboken "Kraften i den egna vägens ledarskap-Workbook."